Sommarparty

Sommaren är här och snart är det midsommarafton, planer smids och musiken väljs. Maten förbereds och klackarna vässas. Snart är det dag att dom ska upp i tacket, klackarna alltså.

blommorDu kanske har förmånen att vara bortbjuden på midsommarafton till någons fest, då gäller det att förbereda sig på vad man ska ha på sig och hur man ska göra sig fin i håret inför denna fest. Det är ju lovat fint väder, men man kan ju aldrig vara riktigt säker i vårt vackra Sverige vad vädergudarna bestämmer. Hux flux slår vädret om och det blir kallare fram mot kvällen.

Självklart så gör du en playlist på Spotify som sent kommer att glömmas efter den midsommarfesten då den kommer att spelas om och om igen hela midsommaraftons kväll. Sköna schlagers blandat med 80-tals hits som gör att dansgolvet kommer att fyllas redan efter första strofen.

Eftersom det i inbjudan stod att man skulle ta med sig något snacks att inmundiga under kvällen så fixar du en ost och korvbricka med lite goda ostar och korvar som du packar med dig strax innan avfärd. Nu är det bara att förbereda sig inför årets midsommarfest och be och hoppas att vädergudarna står oss bi.