Allt inför kommande festligheter

Oavsett om du ska ha Halloween fest eller en annan typ av fest kan det vara lämpligt att höja stämningen under företagsevent, födelsedag eller någon annan högtidlig sammankomst. Bland de bästa sätten att skapa en riktigt skön feststämning är att dekorera med ballonger.

Dels svävar de runt och är roliga i allmänhet och kan ha kul budskap. Det ger dig möjlighet att med hjälp av text och bilder på ballongerna rikta speciella hälsningar till medarbetare, födelsedagsbarn eller Halloweengäster.

Vilken typ av ballong passar för din fest

En Halloween fest kan skilja sig åt från ett företagsevent på många sätt. Därför kan det vara bra att välja lite mer formella ballonger till företagsevent medan Halloween kan innebära mer utsvävningar. Dessutom kan du testa bokstavsballonger för och sätta samman till egna ord under företagseventet, kanske för att fira att företaget har nått sina mål.

Vill du fira andra prestationer eller födelsedagar med bilder kan du välja folieballonger med bilder på en champagneflaska. Halloween-festen blir även den lite extra skräckinjagande med bilder på spöken och häxor.

Olika typer av ballonger:

  • Latexballonger
  • Folieballonger
  • Sifferballonger
  • Bokstavsballonger
  • Ballongkit

Välj dina favoritballonger idag

Det finns alltså oerhört många olika ballonger för festen! Du kan klicka dig vidare här för att få fler roliga exempel på ballonger för alla tillfällen.