Förfestkul

En festkväll blir sällan roligare än man själv gör den, vad man än har för planer för kvällen. Ett sätt att komma i bra stämning är att se till att ägna sig åt några roliga aktiviteter under förfesten, och på så vis öka chanserna till en lyckad afton.

förfest

Många människor anser att förfesten ofta är minst lika rolig som kvällens grand final och är den inte det så brukar heller inte resten av kvällen bli särskilt storslagen. Ett bra sätt att säkerställa att man får en trevlig öppning på dagens partajande är att planera in någon rolig aktivitet för förfesten. I detta inlägg ger vi er våra bästa tips på detta.

Pokerkväll

Att spela poker med vännerna kan vara väldans roligt och avslappnat, men för att kunna göra detta måste man självklart ha lite övergripande koll på regler och förberedelser. På Poker.se så kan ni lära er mer om detta och den mest spelade formen utav poker just nu, Texas Hold’em. Därefter är det inte alltför svårt att sätta upp egna pokerturneringar hemmavid, något som blir en perfekt aktivitet att ägna sig åt under en förfest, med lite schysst musik i bakgrunden!

Musikquiz

Musik är svårt att klara sig utan när man vill bygga stämning och extra bra blir det faktiskt om man även kan integrera ett roligt tävlingsmoment i det hela. Musikquiz kombinerar på ett bra sätt de båda elementen och sammansmält till ett bäddar detta för succé. Ett musikquiz är perfekt både för mindre och större sällskap, då det är enkelt att dela in sig i lag. Det hela går ut på att någon spelar upp snuttar av låtar från någon musiktjänst som Spotify.se, och sedan är det upp till tävlingsdeltagarna att komma fram till vilken låt det rör sig om och vilken artist som framför denna. Vid tävlingens slut räknar man därefter ihop de sammanlagda poängen och får genom detta ut en vinnare för kvällen. Roligt!