Lukta gott på schlagerfesten

När man går på schlagerfest är det mycket glitter och glamour. Det blir en hel del bubbel och en jäkla massa skoj. Se till att lukta riktigt härligt också så kommer du tillsammans med härliga kläder hamna i mitten av festen!

Nu när melodifestivalen har varit och eurovision väntar runt hörnet, kommer schlagerfesterna snart vara i full planering. Se till att komma på vad du ska ha på dig, vilken mat ni ska käka och vilken god dricka ni ska dricka. Det är en bra idé att börja i tid så när väl dagen är kommer är det bara att njuta av kvällen och ha det otroligt härligt.

När det kommer till din outfit, är glitter och guld en väldigt vanlig kombo. Det är inte en dum idé, och du kommer verkligen synas. När det kommer till schlager är det ofta musiken som är i centrum, men man får inte glömma artisten som framför låten. Där kommer din grymma outfit in. En härlig glitter-byxdress kanske med schyssta smycken. Men glöm inte den härliga parfymen som kommer toppa av hela din outfit som pricken över i:et. Hitta din nya doft online och börja planera inför er härliga schlager-kväll.

Att matcha doft och kläder kommer ge dig en perfekt kick för kvällen, och du kommer lätt bli center of attention när du visar vilken koll du har på kläder och parfym. Perfekt för oss som älskar schlager!