Schlagerparty 2014

Så har årets musikfest gått av stapeln och det är ett helt år till nästa gång, vi vet att Sveriges Television är i gång och planerar inför nästa års Melodifestival och vi kanske också måste börja som smått fundera på hur vi ska klä oss, vilken ska vi vara hos på nästa års schlagerparty? Vilka ska bjudas i år, vad ska vi äta och så vidare!

schlager-party-20142013 års Schlagerparty blev en succé, alla som var med blev mycket nöjda och även om resultatet inte blev som vi önskade oss så blev festen en av de bästa. Vi startade redan kl 12.00 på dagen med en god lunch och lite bra schlagermusik i högtalarna, både från förr och nu. Som tur är så finns ju Spotify och vi har hittat den ultimata Schlagerparty listan där. Kvällen blev oerhört lyckad med mat, vänner och mycket bra musik. Nu laddar vi inför nästa år och ser fram emot 2014 års uttagningar med allt vad det kan innebära samt ett nytt Schlagerparty!!.

Ett tips till er alla där ute som älskar schlager, vi brukar beställa festartiklar hos Partykungen.se ett roligt ställe som har det mesta för ditt party.

Resan till finalen

Helt plötsligt har ett helt år gått och årets Schlagerfest har gått av stapeln. Det var en intressant kväll, måste vi säga. Det var otroligt roliga uppträdanden och på scenen samsades humor, allvar och rock i en härlig mix. Den här gången har vi vandrat som i Halv åtta hos mig under hela tävlingen från en bjudning till nästa. Första deltävlingen firades med rosévin och kakbuffé hos en vän och nästa helg vandrade vi över till nästa hem där det bjöds på renköttswraps. Det hela kulminerade med en gemensam trerätters middag ute innan vi samlades hos sista vännen för finalen. Vi stod redo och bjöd in så många vi kunde. Festtillbehören har kommit i tid och gjorde lyfte stämningen för att sedan underlätta städningen! Vi hade våra egna gissningar och slog vad om vinnare. En av oss gick hem med fickorna fulla av mynt. Det blev en storslagen fest som pågick långt inpå småtimmarna. Nu väntar vi förväntansfullt på Eurovison för att se hur vår Sanna kan tackla resten av Europa!