Ladda inför Eurovision

Idag är drar allt äntligen igång! Första semifinalen börjar 21:00 på SVT1 och håller på till 23:00. På torsdag körs semifinal nummer två och på lördag är det dags för final. Nu måste man se till att ladda inför varje dag så man får den bästa möjligt Eurovisionupplevelsen!

Festligheterna kan starta så snart man bara kan egentligen. Eftersom det börjar först 21:00 är det ju perfekt att samlas och äta en fin middag först. Med så gott om tid över kan man till och med ta sig tiden att äta ute om man så känner för det. Vill man köra hemma finns det massor av tips på passande måltider att hitta på nätet.

Vill man verkligen komma i rätt stämning kan man ju spela upp lite musik från tidigare vinnare och prata om personliga favoriter genom åren. Om man känner för att komma in i tävlingsandan kan man även ta ett quiz och sätta allas kunskaper på prov.

Se sedan till att förbereda drinkar och snacks. Det finns mängder av spännande smaker man kan leka med om man vill. Tänk bara på att imorgon är en arbetsdag. Det riktiga festandet kan vänta tills på lördag när alla kan få återhämta sig dagen efter.

Ett tema kan också vara roligt att ha på festen. Passande teman kan exempelvis vara att alla klär ut sig som tidigare vinnare eller något liknande. Detta är ju dock något man helst ska ha förberett en längre tid i förväg så alla har tiden att hitta rätt utstyrsel. Men om inte annat är det något man får hålla i åtanke inför Eurovision 2019!