Ingen schlagerfest utan levande ljus

Mysiga ljus gör att festen får det lilla extra. Levande ljus med riktig låga kan dock vara en risk. Speciellt om man har husdjur som gillar att vifta med svansen nära bordet. Eller bara om man är lite glömsk och lätt glömmer släcka ljusen. Det kan tyvärr lätt sluta i katastrof, oavsett hur mysigt det är med levande ljus.

LED-ljus – ett säkert alternativ

Ett superbra alternativ är LED-ljus, där lågan är ersatt av en LED-lampa. Detta kanske inte låter så mysigt vid första anblick, men detta är ingen vanlig glödlampa. Kronljus från DealQueen kan beställas på nätet, så du behöver inte ens lämna soffan. Flamman är verklighetstrogen och dessutom är ljuset gjort av äkta vax, vilket gör att du knappt kommer se skillnad från riktiga ljus. Dessutom är det helt säkert, det händer ingenting om du skulle glömma släcka ljusen innan du går därifrån eller om katten välter ljuset på duken.

Du behöver inte ens oroa dig över att batterierna ska ta slut direkt, för ljusen har en inbyggd timer som släcker ljuset efter sex timmar. Utöver det så håller LED-lamporna i över 10 000 timmar. Du behöver alltså inte byta dem på ett bra tag. Du kommer ju dessutom spara pengar eftersom LED-ljus aldrig brinner ner!

Låt schlagermyset börja!