Fixa håret innan festen

Vad är en fest utan en snygg håruppsättning? Att gå till salong är både tids- och pengakrävande och då underlättar det att snabbt kunna fixa en fin frisyr hemma. Du behöver inte vara någon professionell hårstylist, det är faktiskt inte alls så svårt som man kan tro.

Enkelt men snyggt

En enkel outfit kan lätt piffas upp och bli redo för fest med en välgjord frisyr. Det finns en mängd olika håruppsättningar som inte tar mer än några minuter att göra. Långt eller kort, tjock eller tunt, det spelar ingen roll, det finns en frisyr för alla.

Flätor ger ett feminint och romantiskt intryck och är ett säkert kort som passar till de flesta tillfällen. Några slarvigt uppsatta lockar eller en stram hästsvans är också enkla men tjusiga frisyrer som ger din partylook ett extra uppsving. Möjligheterna är oändliga, det är bara fantasin som sätter gränser.

Rätt hårprodukter är a och o

Att använda rätt produkter för håret är viktigt. Dels skyddar det mot värme- och stylingprodukter, och dels underlättar det betydligt att ha en bra grund och textur innan man påbörjar stylingen. Beställ via nätet och få snabbt och enkelt hemskickat allt du behöver för att bli festfin i håret.