Schlager i Stockholm

Få saker är så svenska som schlager i all dess show och skönsjungande glädje. Vill du uppleva all den glamour och glitter detta kommer med så rekommenderas en tripp till vår huvudstad Stockholm och den legendariska Hamburger Börs. Här bjuder gruppen Alcazar på en enastående show den 7 och 8 oktober 2016.

Enastående show

Showen är en upplevelse i disco och medryckande musik, humor, glamour och skönsång. Det saknas inga ingredienser när denna grupp uppträder och de kommer att ta dig genom discomusikens era från då till nu. Tillbaka i huvudstaden efter en tids turnerande land och rike runt är de nu redo att ta sig an Disco Defenders så förvänta dig en minnesvärd kväll i disco- och schlageranda.

Alcazar

Gruppen Alcazar bildades 1998 och bestod av tre medlemmar. Två av dessa finns med i den återförenade gruppen, Andreas Ljungstedt och Terese Merkel, nu tillsammans med nytillskottet Lina Hedlund. Alcazar har slagit stort både nationellt och internationellt. Deras ”Crying at the Discoteque” låg på listor i Brasilien, USA, Japan, Australien och i de flesta Europeiska länder. Deras har deltagit i Melodifestivalen hela fem gånger.

Gör det till en helafton

En kväll i glamourens anda kräver flotta omgivningar. Har du rest hela vägen till storstaden så se till att få ut det bästa av den med middag, relaxing och njutbara drinkar. Varför inte boka in dig på ett hotell som kan erbjuda dig detta, till exempel www.elite.se. Sätt dig sen i taxin med destination Hamburger Börs och upplev Alcazar i glittershowen Disco Defenders.